Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Προς τον διαχειριστή της σελίδας του πρωθυπουργού στο facebook




Προς διαχειριστή της σελίδας του πρωθυπουργού:

Το να μπλοκάρεις κάποια συγκεκριμένα προφίλ δεν προστατεύεις μόνο την σελίδα του πρωθυπουργού αλλά και τους απλούς σχολιαστές της σελίδας καθώς χρυσαύγουλα και Αδωνίστας τους στοχοποιούν.
Πρέπει να καταλάβεις ότι εκθέτεις σε κίνδυνο όποιον μπαίνει να σχολιάσει καλόβουλα στην σελίδα.

Υπάρχουν παράπονα ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι σχολιαστές στέλνουν απειλές στο μέσεντζερ σε όσους είχαν το (θράσος) να κάνουν θετικά σχόλια στην σελίδα του Αλέξη.
Εγώ προσωπικά είχα παρατηρήσει ότι όταν έμπαινα σε συγκεκριμένες σελίδες του διαδικτύου που σχολίαζαν φασίστες και τολμούσα να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί τους ο λογαριασμός μου δεχόταν επιθέσεις και αρκετές φορές δεχόμουν τιμωρία χωρίς λόγο από το facebook(προφανώς έκαναν αναφορές τα χρυσαύγουλα σε ότι φώτο αναρτούσα).

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιου κακόβουλου σχολιαστή είναι το παρακάτω.


Αν μπείτε στον λογαριασμό του Theonas Parliaris(facebook) εύκολα θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για ψεύτικο προφίλ που ο χειριστής του το έχει για συγκεκριμένο κακόβουλο σκοπό.Κανονικά θα έπρεπε να επεμβαίνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και το ίδιο το facebook για αυτά τα προφίλ.
Όσο για το κέντρο κατασκευής αυτών των προφίλ δεν χρειάζεται και πολύ φαντασία....δεν αποκλείεται να βρεθείτε προ μεγάλων αποκαλύψεων και εκεί που θα περιμένατε να βρείτε τίποτα χρυσαύγουλα να βρείτε τίποτα τηλεοπτικούς σταθμούς ή κάποιον αντιπροέδρο κόμματος και τους συνεργούς του



Γενικά τώρα:Η ασχετίλα στο διαδίκτυο είναι επικίνδυνη όχι μόνο για τον άσχετο αλλά και για τους διαδικτυακούς του φίλους και όσους μπαίνουν να σχολιάσουν στον λογαριασμό του
Αυτός που δέχεται τα αιτήματα φιλίας κάθε χρυσαύγουλου εκθέτει, χωρίς να το καταλαβαίνει, σε κίνδυνο τους υπόλοιπους φίλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου