Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Ο Θεός τον πέρασε για γκέι και του πλημμύρισε το σπίτι



Μπορεί να είναι περσινό το άρθρο του luben.tv αλλά είναι πάντα επίκαιρο...μέχρι να εκλείψουν οι θρησκείες(πράγμα αδύνατον)



Τα ομοφοβικά και ρατσιστικά hate group δεν αποτελούν καθόλου Ελληνική αποκλειστικότητα, αγαπητοί φίλοι, μιας και Άνθιμοι και Λουκά υπάρχουν σ’ όλα τα μήκη και πλάτη αυτού του μάταιου κόσμου.

Συνήθως όλοι αυτοί χρησιμοποιούν ως βασικό τους supporter τον καλό θεούλη. Όμως ο Tony Perkins, πρόεδρος μιας θρησκόληπτης και ομοφοβικής οργάνωσης φαίνεται να έπαθε από τον Θεούλη αυτό που πίστευε ότι κανονικά θα έπρεπε να πάθουν οι ομοφυλόφιλοι. Mια καταστροφική πλημμύρα στη Νότια Λουιζιάνα των ΗΠΑ σκότωσε 11 άτομα και κατέστρεψε γύρω στα 40.000 σπίτια. Όπως διαβάζουμε εδώ, ένα από αυτά τα σπίτια που καταστράφηκαν ήταν αυτό του Tony Perkins, προέδρου του Family Research Council, το οποίο πλέον αναγνωρίζεται ως ομάδα μίσους απέναντι στην LGBT κοινότητα.




Το αποτέλεσμα της, ομολογουμένως πανέμορφης, δοκιμασίας που έστειλε ο καλός Θεούλης στον Πέρκινς

Ο Perkins υποστήριζε από παλιά ότι ο Θεός χρησιμοποιεί φυσικές καταστροφές -όπως τυφώνες και πλημμύρες- προκειμένου να τιμωρήσει τους ανθρώπους για τις αμαρτίες τους, εννοώντας πάντα τους ομοφυλόφιλους και στους υποστηρικτές τους.

Ο καλός Θεούλης αυτή τη φορά κατέστρεψε το σπίτι του ομοφοβικού Perkins, ενώ η ομάδα του Perkins ανακοίνωσε ότι ο ίδιος για να σωθεί αναγκάστηκε να διαφύγει από το κτήριο με κανό.

Μετά την καταστροφή του σπιτιού του ο Πέρκινς δήλωσε ότι ο καλός Θεούλης αυτή τη φορά δεν έστειλε τη θανατηφόρο πλημμύρα για να τιμωρήσει τους gay, αλλά “σαν μια απίστευτη, ενθαρρυντική πνευματική δοκιμασία για να σε πάρει μαζί του στο επόμενο επίπεδο της πορείας σου με το Χριστό και το Θεό, που όλα τα πράματα τα κάνει για καλό”.




Μετά το συνεχίζει ακόμη περισσότερο προτρέποντας τους Χριστιανούς να είναι και χαρούμενοι που ο καλός Θεούλης τους θεωρεί “άξιους ώστε να υποφέρουν για τον ίδιο”.

Πάντως εάν η εμμονική ομοφοβία σχετίζεται με καταπιεσμένη ομοφιλοφιλία, τότε η πλημμύρα του καλού Θεούλη ίσως να εξηγείται και αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου