Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Δωρεάν διαφήμιση των λειψάνων της Αγίας Ελένης στο ΜΕΤΡΟ

                              Η εν λόγω αφίσα είναι σε όλους τους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ.

Αν η εκκλησία μιας άλλης θρησκείας ζητήσει διαφημιστικό χώρο στο ΜΕΤΡΟ και μάλιστα επί πληρωμή τι θα έκανε άραγε η ΣΤΑ.ΣΥ.ΑΕ ?
Αυτός ο έρμος τόπος δεν πρόκειται ποτέ να πάει μπροστά
....και μετά ο Καζάκος λέει προδότες όσους νέους φεύγουν από αυτή την Μπανανία



Από prezatv.blogspot.gr

Μόνο ως σκανδαλώδης μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της  ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε να παραχωρήσει δωρεάν διαφήμιση, στις οθόνες των συρμών του ΜΕΤΡΟ και στους χώρους των σταθμών, στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος "με σκοπό να προβάλει "το έργο που επιτελεί".

-Με ποια λογική, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη, για τα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς, αποφασίζει την δωρεάν προβολή της Εκκλησίας, από τη στιγμή που η ίδια η εκκλησία, διαφημίζει θρησκευτικές εκδηλώσεις με τις οποίες κερδίζει χρήματα μέσω δωρεών, κεριών κτλ;

-Από πότε τα Ιερά Λείψανα της Ισαποστόλου Αγίας Ελένης απο τη Βενετία που είναι στην εκκλησιά της Αγίας Βαρβάρας στην Αθήνα...χρειάζονται διαφήμιση σε γιγαντοαφίσες στους χώρους του ΜΕΤΡΟ;

-Με το ίδιο σκεπτικό,η ΣΤΑ.ΣΥ θα πρέπει να παραχωρήσει στο άμεσο μέλλον, ΔΩΡΕΑΝ διαφημιστικό χώρο και σε οποία άλλη θρησκευτική οργάνωση θέλει να προωθήσει και να "αναδείξει το έργο που επιτελεί".

Σε μια χώρα που το ίδιο της το Σύνταγμα υποστηρίζει την Ανεξιθρησκία ( άρθρο 13 παράγραφος 2 ), είναι τουλάχιστον απαράδεχτο και προσβλητικό να υπάρχουν θρησκευτικές καταχωρίσεις πάντως τύπου και θρησκείας, στα δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ο κ.Σπίρτζης και η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ πρέπει να δώσουν απαντήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου