Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Ένας τύπος που μιλάει σε γεράκι,ταΐζει αρκούδα στο στόμα,παλεύει με φίδι,ξεφεύγει από μελίσσια,βουτάει σε βαθιά πηγάδια...


Προφανώς ο Κούλης σκληραγωγήθηκε από τα γεννοφάσκια του όταν ήδη από έξι μηνών ήταν πολιτικός κρατούμενος

από την σελίδα του Dimitris Soultas

Βγήκα στο μπαλκόνι και τι να δω...
Ο Κυριάκος καβάλα σε ένα αστραφτερό αραβικό άτι σκότωνε, πριν προλάβει να αντιδράσει, έναν καμπουρογαμόσαυρο (τον αμμώδη), ενώ με μια αστραπιαία κίνηση άφησε στον τόπο 17 χελωνονιντζάκια που τόλμησαν να του επιτεθούν. Κοίταξε με το αετίσιο βλέμμα του τον ορίζοντα και μόνο με το δεξί του χέρι μάζεψε όλη τη σοδειά από τα βερίκοκα Μπεμπέκου στους οπωρώνες του Γκύζη.



Στη συνέχεια- με το αριστερό του χέρι- μάζεψε και 1.200 τόνους σκουπίδια, κρεμώντας ανάποδα από μία συκιά 3 συμβασιούχους. Ο αέρας χάιδευε το γυμνασμένο του στέρνο, την ώρα που άκουσε ένα λυγμό. Κατέβασε το βλέμμα του.

Η Σαρλίζ Θερόν με μάτια υγρά, κρεμάστηκε από το δεξί σπιρούνι και του φώναξε απελπισμένη: "Μη μ' αφήσεις, Κυριάκο, θα φαρμακωθώ".
Εκείνος ατάραχος της απάντησε: "Μην κλαψουρίζεις, γυναίκα, εγώ έχω κάνει εξόριστος, έχω αντέξει στα ανήλιαγα υπόγεια του Χάρβαρντ, έχω δουλέψει πηλοφόρι στην Εθνική Τράπεζα, δεν μασάω από κλάματα".

Την προσπέρασε, χτύπησε αποφασιστικά με τα σπιρούνια την κοιλιά του αλόγου και χάθηκε στα στενά της πόλης, την ώρα που χιλιάδες πολίτες τον έραιναν με ροδοπέταλα από τα μπαλκόνια τους.

Δεν είχε χρόνο για τίποτε άλλο. Είχε μια χώρα να σώσει κι ήταν ο μόνος που μπορούσε.
Αυτός. Ο Εκλεκτός.

Πηγή έμπνευσης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου