Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Πτέραρχος βίαζε την ανάπηρη κόρη της αδελφής του - στέλεχος της ΝΔ το τέρας



Ο Παναγιώτης Λουμάκος, ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής,  πατέρας και παππούς τεσσάρων παιδιών βίαζε την 34χρονη κόρη της αδελφής του, η οποία είναι άτομο με αναπηρία.


κυκλοφορούσε βίντεο στο you tube που είχε βράβευση του τέρατος από την ΝΟΔΕ Αχαρνών για τις υπηρεσίες του στην ΝΔ,πριν λίγες μέρες το κατέβασαν

εντωμεταξύ κάτι σαιτ όπως το iefimerida ενώ δημοσίευσαν την είδηση παρέλειψαν να αναφέρουν ότι ο Λουκάκος είναι στέλεχος της ΝΔ και μάλιστα βραβευμένο




Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία απόστρατου πτέραρχου, στελέχους της ΝΔ, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Απριλίου στον Κόκκινο Μύλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, κατηγορούμενος για βιασμό.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ΛΟΥΜΑΚΟ Παναγιώτη του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθέντα την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας.


Ο Λουμάκος, εμφανίζεται να βίαζε την ανιψιά του κατ’ εξακολούθηση επί περίπου δύο χρόνια, ενώ οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του, έπειτα από καταγγελίες γειτόνων οι οποίοι είχαν ενημερώσει πως άκουγαν φωνές και κλάματα από το σπίτι. Της σύλληψης του στελέχους της ΝΔ είχε προηγηθεί οργανωμένη και συστηματική παρακολούθησή του.

Τα στοιχεία του ηλικιωμένου δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

www.koutipandoras.gr

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 15-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου