Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Οι αντιεξουσιαστές,τα υπό κατάληψη κτήρια και οι υπό κατάληψη τηλεοπτικές συχνότητες



Ο ανυποψίαστος πολίτης που είδε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στις 30-03-2017 θα νόμιζε ότι ήρθε αυτοκινητοπομπή τζιχαντιστών στα Εξάρχεια με σκοπό να τα ρημάξουν.
Αυτού του είδους τα ρεπορτάζ δεν τα βλέπεις σε καμία ευρωπαϊκή χώρα γιατί πολύ απλά θα είχαν επέμβει οι αρμόδιες αρχές.Το χειρότερο είναι ότι αυτές οι (ειδήσεις) προέρχονται από πολιτικό κόμμα(ΝΔ) του δημοκρατικού τόξου και όχι από τους ναζί της ΧΑ.
Όσο για τον Χατζηνικολάου όση αξιοπρέπεια του είχε μείνει την έχασε και αυτή(τραβάει και οικονομικά ζόρια).

Να θυμίσω μια που στο (ρεπορτάζ) μιλάνε για υπό κατάληψη κτήρια ότι τα ίδια τα κανάλια έχουν υπό κατάληψη τις τηλεοπτικές συχνότητες.
Επίσης,αντίθετα με ότι λέει το (ρεπορτάζ) ,οι αντιεξουσιαστές προσπαθούν να διώξουν από τα Εξάρχεια τους εμπόρους ναρκωτικών ...μου αρέσει που μιλά και ο γλείφτης του Μαρινάκη για ναρκωτικά.

....κάποιοι επιχειρηματίες θα θέλουν να αγοράσουν στα Εξάρχεια

Επί λέξη τι είπε ο Χατζηνικόλας:"Επίδειξη δύναμης στο κέντρο των Εξαρχείων έκανε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ δύναμη αντιεξουσιαστών που έφτασε με αυτοκινητοπομπή σε υπό κατάληψη κτήρια.Οι κάτοικοι δηλώνουν πως νοιώθουν πολιορκημένοι στα ίδια τους τα σπίτια."

Το (ρεπορτάζ) του ΑΝΤ1 είναι στο 39ο λεπτό περίπου του βίντεο ΕΔΩ
 
Dimitris Soultas 
"Ρεπορτάζ" στον ΑΝΤ1.Έγινε πορεία αντιεξουσιαστών που ήρθαν από πολλές χώρες της Ευρώπης στα Εξάρχεια.Δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Παίζουν μάλιστα πλάνα της πορείας με μερικά βαν. Το ίδιο το "ρεπορτάζ" λέει ότι μοίρασαν τρόφιμα στους πρόσφυγες και στους μετανάστες (μάλλον στη Νοταρά).
Τι κι αν δεν συνέβη τίποτα απολύτως σ' αυτήν την πορεία. Ξαφνικά ο τίτλος γίνεται "μπαχαλάκηδες και έμποροι ναρκωτικών αλωνίζουν στο άβατο". Πλάνα από επεισόδια. Ερώτηση δημοσιογράφου "Από δω και κάτω είναι άβατο, έτσι;". Και ξανα-μανά πλάνα από επεισόδια. "Αποκαλύψεις" του στυλ "ούτε ασθενοφόρο δεν μπορεί να μπει στα Εξάρχεια". Ξανά πλάνα επεισοδίων.
Ήταν πάντως μετριοπαθές το "ρεπορτάζ". Πλάνα από τη πυρηνική έκρηξη στην Χιροσίμα δεν είχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου