Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Σπάσιμο γραφείων του Σώρρα Σητεία




Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το σπάσιμο των γραφείων ΄΄ελλήνων συνέλευσις΄΄ του Αρτέμη Σώρρα που έγινε στις 29/12/16 το βράδυ.

Στη Σητεία εμφανίστηκαν για πρώτη φορά γραφεία φασιστών και συγκεκριμένα των ψεκασμένων φασιστών του Σώρρα, των απ'ευθείας απογόνων των αρχαίων ελλήνων(και δη των "άρειων αρτιμελών"). Μάλιστα φρόντισαν τα γραφεία τους να βρίσκονται σε απόσταση 100 μέτρων απο το ΑΤ Σητείας.
Γνωστός από τις ρατσιστικές του δηλώσεις περί ''αναπήρων - μιασμάτων'' και από τις συνομωσιολογίες του πάτου, ο Σώρρας έχει μαζέψει μισάνθρωπους οπαδούς που βρίσκονται σε διανοητική διάλυση.Οικονομικά ξεπεσμένοι που χάνουν τα υπάρχοντά τους και ''ζορισμένοι'' της κρίσης ξεδίνουν πλέον με τη σημαία στο χέρι αβαντάροντας το βαθύ κράτος και τους μηχανισμούς υποτίμησης των ζωών μας.Είναι το οργανωμένο έγκλημα ντυμένο με ''αγνό πατριωτισμό''.Οι θεωρείες συνομωσίας περι ''κατασκευασμένου χρέους'', το ''σκίσιμο των μνημονίων'', τα 600δις του Σώρρα, οι γερμανικές αποζημειώσεις, οι ''μουσουλμάνοι που βιάζουν τις γυναίκες μας'' και η ''εκδικητική μανία της γερμανίας'' είναι η καραμέλα του πατριωτικού-εθνικιστικού λόγου.Είναι εργαλείο όλων των πολιτικάντηδων (και της κυβένρησης συριζα-ανελ) προκειμένου να μη βλέπουμε ότι ο εχθρός βρίσκεται πρώτα εδώ.



Ο εύκολος στόχος των φασιστών είναι οι μετανάστες και μετανάστριες, άνθρωποι που έχουν ξεμείνει στα νησιά τρώγοντας μουχλιασμένο φαγητό απο το στρατό, χρεώνονται στο δεκαπλάσιο τα προιόντα που αγοράζουν, βιάζονται συστηματικά από ελληναράδες και η υπομονή τους κάθε μέρα εξαντλείται.Κατα τα άλλα οι φασίστες μιλάνε για ευνοούμενους που ''περνάνε καλύτερα απο το φτωχό έλληνα'' και το βουλώνουν μόνο όταν οι ίδιες οι υποδομές ''φιλοξενίας'' αποδεικνύονται δολοφονικές για τους πρόσφυγες.Αυτή η ''θερμή'' υποδοχή του ''πολιτισμένου'' έλληνα έχει εξασφαλίσει μια τεράστια μαφιόζικη κερδοφορία σε βάρος των μεταναστών/στριών.

Γνωρίζουμε καλά ποια άτομα είναι τσιράκια του Σώρρα στη Σητεία.Όπως επισης ξέρουμε καλά καί τους χρυσαυγίτες που τραπεζώνουν τον Παρασχάκη και τον Κασιδιάρη και όχι μόνο αυτούς.
Το χτύπημά μας ήταν το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και είναι καθαρά προειδοποιητικό σε περίπτωση που το συγκεκριμένο γραφείο συνεχίσει να λειτουργεί.Η κλιμάκωση της δράσης μας θα είναι δεδομένη.Χαρήκαμε που λίγες μέρες νωρίτερα απο το σπάσιμο των γραφείων είχε πραγματοποιηθεί παρέμβαση με σπρέι από αλληλέγγυους στέλνοντας στους ψεκασμένους το πρώτο μήνυμα.Εδώ θα είμαστε και θα παρακολοθούμε και αυτούς αλλά και ενδεχόμενο άνοιγμα γραφείων της χρυσής αυγής τα οποία θα χαρούμε να καταστρέψουμε.

Ο φασισμός σαν δεκανίικι του καπιταλισμού υπάρχει για να καταστέλει το μίσος μας ενάντια στα αφεντικά και τους ρουφιάνους τους.

ΤΗΝ ΒΙΑΝΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΤΑ ΚΑΨΑΝΕ ΝΑΖΙ
ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ


Αντιφασίστες Αντιφασίστριες

https://athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου