Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Χουντικός ο πατέρας του Τσίπρα;...ρωτάνε οι χουντικοί



Τελικά δεν είναι ο Μπαλόπουλος αλλά ο Διομήδης Αγγελόπουλος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ της Κυβερνήσης των Συνταγματαρχών και κυβέρνησης Μαρκεζίνη.

Μπράβο στα ELLINIKA HOAXES για την εξαιρετική τους δουλειά να ξεσκεπάζουν την παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί πλουσιοπάροχα στο διαδίκτυο(πατήστε ΕΔΩ)

Από το 2010 και μετά μια ομάδα του στενού κύκλου Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με την γνωστή ομάδα του ΛΑΟΣ διαδίδουν στο διαδίκτυο αλλά και στα καφενεία ασύστολα ψεύδη.
Το γαμώτο είναι γιατί δεν επεμβαίνει η δικαιοσύνη να εξαρθρώσει αυτό το δίκτυο.




"Ο υφυπουργός Εμπορίου συνταγματάρχης Μπαλόπουλος δωροδοκούνταν από μεγαλεμπόρους κρεάτων για να τους εξασφαλίζει μονοπωλιακή θέση στην αδειοδότηση εισαγωγής κρεάτων. Το αποτέλεσμα ήταν να προκύψουν «καπέλα» στις τιμές, ενώ τα κρέατα ήταν σάπια και δεν πουλιόντουσαν, με αποτέλεσμα ο Μπαλόπουλος να απαγορεύσει την πώληση ντόπιων κρεάτων ώστε να μην υπάρχει άλλη επιλογή για τον κόσμο. Μάλιστα, ο Παττακός εξέδωσε και διαταγή στις 21/9/1972 με την οποία αξίωνε «όπως διατεθούν το ταχύτερον εις την κατανάλωσιν» τα σάπια κρέατα. Ο Μπαλόπουλος καταδικάστηκε τελικά σε τριάμισι χρόνια φυλακή, ποινή που μειώθηκε σε 14 μήνες το 1976. Το σκάνδαλο των σάπιων κρεάτων ήταν ένα από τα πολλά που ξέσπασαν στη διάρκεια της δικτατορίας που αφορούσαν κυρίως στον προσωπικό πλουτισμό των δικτατόρων και του περιβάλλοντός τους, αλλά και μιας πληθώρας επιχειρηματιών Ελλήνων και ξένων." 902.gr

1 σχόλιο: