Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Συνδικαλιστής του ΚΚΕ σε σεξιστικό παραλήρημα (βίντεο)



"Πήγαινε να μαγειρέψεις...να μαγειρέψεις να πας"

Τώρα να "πάει να μαγειρέψει" η "να μαγειρέψει να πάει" ιδού το ερώτημα και ιδού ο συνδικαλιστής του ΚΚΕ...τύφλα να έχουν οι χρυσαυγίτες.
Ο συνδικαλισμός δυστυχώς στην Ελλάδα γίνετε με αυτόν τον τρόπο...φασιστικό.
Λόγο έχουν μόνο οι κραυγές και αν δεν επιβληθούν με κραυγές πέφτει και ξύλο.
Ποιος θα τολμούσε να πει την δικιά του άποψη σε αυτό τον κύκλο των συνδικαλισταράδων δεξιών και αριστερών.
Όσο συνεχίζουν σε αυτό το μοτίβο τόσο το συνδικαλιστικό κίνημα θα απαξιώνετε στα μάτια των πολιτών.





Από dete.gr

Σε αντιπαράθεση μεταξύ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ σε Δημοτικό επίπεδο εξελίχθηκε η σημερινή κινητοποίηση στον Δήμο Πατρέων.

Ο συνδικαλιστης του ΚΚΕ Τάκης Σκιαδάς τα έβαλε από μικροφώνου με την δημοτική σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ Ουρανία Μπίρμπα κι έγινε της κακομοίρας.

Στην ανταλλαγή φραστικών πυρών ενεπλάκησαν κι άλλοι κι τα αίματα άναψαν για τα καλά..

11 σχόλια:

  1. Κατάντια. Δυστυχώς, και το λέω με πόνο, αυτό το κόμμα 'έχει γίνει συντηρητικό και αυτιστικό. Δυστυχώς, γιατί περάσαμε τα νιάτα μας εκεί μέσα. Ντροπή τους. Και το άλλο στελέχι του ΚΚΕ σιγοντάρει στον φασισμό. Ντροπή τους.Αν δε είναι αυτό φασιστική συμπεριφορά τότε τι είναι. σε τι διαφέρουν με τους Χρυσαυγίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΚΚΕ έχει αλώσει τον Δήμο της Πάτρας.Χωρίς ίχνος υπερβολής.Ο Δήμαρχος Πελετίδης,μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ έχει περιμαζέψει τριγύρω του όλη της κομπραδόρικη αθλιότητα απο άεργα τυχοδιωκτικά στοιχεία του κόμματος που κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς προσφέρουν.
    Με τραμπουκισμούς,σταλινικούς τσαμπουκάδες και γελοίους ανώδυνους και ακίνδυνους ''ακτιβισμούς'',ο δήμαρχος και οι σμπίροι του προσπαθούν να καλύψουν την πλήρη αναπάρκεια και την ανακολουθία λόγων και έργων της δημοτικής αρχής.Το συγκεκριμένο βίντεο είναι μόνο ένα ελάχιστο δείγμα για το πώς θεωρούν οι σταλινικοί τραμπούκοι του ΚΚΕ τον διάλογο και τις δημοκρατικές διαδικασίες.
    Η Πάτρα είχε την ατυχία να πέσει στα νύχια του ΚΚΕ,αλλά μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως τα ΜΜΕ της πόλης,έντυπα και ηλεκτρονικά,που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανήκουν σε δεξιά-ακροδεξιά συμφέροντα,παρέχουν πλήρη κάλυψη στον δήμαρχο του ΚΚΕ,πολλές φορές με σκανδαλώδη ανοχή στα όρια της συγκάλυψης.
    Ο νοών νοείτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή του!Σα δεν ντρέπονται! Αίσχος! Αντί να ακολουθούν τα παραληρήματα του Φίλη και τα ωραία λόγια του Τσίπρα για τους προσφυγες, ορίστε μας! Να μην λένε τίποτα ούτε για τον ΕΝΦΙΑ. ΆΚου πράγματα δηλαδή! Είναι όμως ρε παιδί μου είναι πολύ αυτιστικοί τα ίδια και τα ίδια κάνουν.
    Δεν είδαν εμάς που δεν κουνηθήκαμε καθόλου τα προηγούμενα χρόνια. Που δεν άνοιξε ρουθούνι. Δεν είδαν πως τώρα δεν περνάει τίποτα. Παντού κερδάμε!
    Ψιτ παλληκάρια η Κουμουνδούρου έχει καλό καφέ, πολύ καλό καφέ.
    Όταν τελειώστε με τη μισθοδοσία σας πάτε να πιείτε και έναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πονηροί οι ΚΚΕδες.Δούλεψαν με σύστημα και δεν έσπασε ούτε τζάμι τόσο καιρό.Δεν κουνήθηκαν καθόλου τα προηγούμενα χρόνια γιατί έκαναν οικονομία δυνάμεων για τον πόλεμο στον οπορτουνισμό.Τώρα φρέσκοι και ξεκούραστοι δίνουν την μάχη υπέρ βωμών εστιών και κατσαρόλας εμαγιέ.
    Απο την Πάτρα ο Πελετίδης σάλπισε την μεγάλη αντεπίθεση.''Ξεσηκωθείτε'''εγραφε το πανώ που κρέμασε στο μέγαρο και τα σκουπίδια στην Ξερόλακκα δάκρυσαν απο συγκίνηση και έπαψαν να βρωμάνε απαίσια.
    Τώρα μοσχοβολούν λεβάντα και γαρούφαλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι τζάμι; ούτε που κουνήθηκαν! βγήκαν καθόλου; περίμεναν να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν επανάσταση! οφθαλμοφανή πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε όχι και δεν βγήκαν.Βγήκαν τον Οχτώβρη του 2011 και περιφρούρησαν την βουλή καλύτερα και απο τα ΜΑΤ.
    Ηταν τότε που τα παλούκια απο τα ηρωικά ΚΝΑΤ ανοιξαν εκατοντάδες κεφάλια διαδηλωτών.
    Τότε που απο τον Καρατζαφέρη μέχρι τον Χρυσοχοίδη και τον Αδωνη,το κώμα πήρε τα εύσημα για την συνεπή και καθεστωτική του δράση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α μα ναι γεια σου και συ αυτό είναι! τότε ναι που θα γινόταν η επανάσταση! που θα παίρναμε τα ανάκτορα! πριν κάνουμε ότι κατηγορούσαμε τότε ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή τους. Φανταστείτε να γινόσανται κάποτε κυβέρνηση. Αυτός είναι φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Fasismos den einai name sou poulan to spiti ta aerodromia ta nosokomia ta sxolia ...tin zoo sou oil this syntaxeis toys misthous ...ooooxi fasismos Sinai name Pei's ton allowed name paei name mageirepsei...were xypniste re malakes ekei stone tsiriza

    ΑπάντησηΔιαγραφή